Filter

Παιδικά παπούτσια σε τεράστια ποικιλία

Στα παιδικά παπούτσια η ποικιλία σε σχέδια και χρώματα είναι τεράστια και το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα είναι αξιολάτρευτο και αναδεικνύει τη χαρά και την ανεμελιά των παιδιών. Μεγάλη σημασία, βέβαια, έχει εκτός από την ομορφιά και η άνεση του παπουτσιού, έτσι ώστε να υποστηρίζει σωστά τις αρθρώσεις και όλο το σώμα του παιδιού που αναπτύσσεται.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε επώνυμα παιδικά παπούτσια υψηλών προδιαγραφών σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές και εκπτώσεις όλο το χρόνο. 

Τα γνωστότερα brands του εξωτερικού επενδύουν στην άριστη ποιότητα και τον καλαίσθητο σχεδιασμό σε ένα μεγάλο εύρος τιμών, ώστε το παιδί σας να έχει την καλύτερη στήριξη στα πρώτα του βήματα.

Μας ρωτούν για τα παιδικά παπούτσια

Πώς να επιλέξω το σωστό νούμερο/μέγεθος;

Για τον καθένα το σωστό νούμερο παπουτσιού είναι πολύ σημαντικό, όμως ειδικά για τα παιδιά δεν πρέπει να γίνει κανένα λάθος, ώστε να μη δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στη βάδιση και την οστική και μυϊκή τους ανάπτυξη.

Τα παιδικά παπούτσια έχουν διάφορα νούμερα, όπως και των ενηλίκων, και σε μεγάλο βαθμό, ειδικά στα βρεφικά παπούτσια, το μέγεθος σχετίζεται με την ηλικία του παιδιού. Φυσικά, όσο μεγαλώνει, αυτό αλλάζει και πρέπει το κάθε ζευγάρι να δοκιμάζεται με προσοχή. Οι κανόνες που ισχύουν είναι οι εξής:

  • Τα δάχτυλα πρέπει να κουνιούνται με ευκολία μέσα στο παπούτσι.
  • Θα πρέπει να υπάρχει κενό μεταξύ της άκρης του παπουτσιού και του μεγάλου δαχτύλου.
  • Αντίστοιχα, στη φτέρνα θα πρέπει να μπορεί ένα δάχτυλο χεριού να περάσει άνετα.
  • Η εφαρμογή του παπουτσιού στο πάνω μέρος του ποδιού θα πρέπει να είναι άνετη, ώστε το παιδί να μπορεί να περπατήσει και να τρέξει χωρίς να πονάει σε κανένα σημείο.

Τι παιδικά παπούτσια να επιλέξω;

Γενικά, θα πρέπει το παιδικό παπούτσι που θα επιλέξετε να έχει ελαφριά και αντιολισθητική σόλα, ενώ ο πάτος θα πρέπει να είναι αντικραδασμικός, ώστε να προστατεύει τις ευαίσθητες αρθρώσεις του παιδικού ποδιού.

Επίσης, τα παιδικά παπούτσια πρέπει να είναι φτιαγμένα από φυσικά υλικά και να έχουν πόρους, ώστε να αναπνέουν, ενώ επιπλέον να είναι μαλακά και εύκαμπτα.

Από εκεί και πέρα και εφόσον το παπούτσι πληροί όλες τις παραπάνω προδιαγραφές και έχει άνετη εφαρμογή, τότε οι επιλογές είναι πολλές για αγόρια και κορίτσια, σε διάφορα χρώματα και σχέδια.

Φυσικά, θα πρέπει να επιλεγεί το κατάλληλο παπούτσι ανάλογα με τη χρήση, οπότε θα έχει και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όπως π.χ. να είναι αδιάβροχο, ζεστό, να πλένεται εύκολα κλπ.

Ανακαλύψτε τη μεγάλη μας ποικιλία σε παιδικά παπούτσια για κάθε περίσταση σε πολλά διαφορετικά χρώματα και σχέδια. Διαθέτουμε προσεκτικά επιλεγμένες συλλογές από τα γνωστότερα brands στην παιδική υπόδηση, όπως Adam's Shoes, Mitsuko, De Fonseca, Mini Max και Crocs παιδικά πέδιλα σε ελκυστικές προσφορές που ανανεώνονται συνεχώς.

Δημοφιλείς αναζητήσεις παιδικών παπουτσιών

Παιδικά Παπούτσια Crocs Παντόφλες για Κορίτσια
Γαλότσες Παιδικές με Γούνα Ανατομικές Παιδικές Παντόφλες
Αδιάβροχες Γαλότσες Παιδικές Crocs Παντόφλες Παιδικές
Γαλότσες για Κορίτσια Παιδικές Σαγιονάρες και Σανδάλια
Γαλότσες για Αγόρια Σαγιονάρες Παιδικές για Αγόρια
Παντόφλες για Αγόρια Σαγιονάρες Παιδικές για Κορίτσια

 

Διαβάστε Περισσότερα
Διαβάστε Λιγότερα